DE PLUSFACTOREN VAN EEN BADEENDRACE

IMG 4563a691

Wat houdt dit project globaal in? 3000 Genummerde plastic badeendjes worden gelijktijdig te water gelaten en dobberen vervolgens naar de finish. Op de eerste, stel 10, eendjes valt een prijs. Van tevoren probeer je zoveel mogelijk nummers “te verkopen” en prijzen te verzamelen. De opbrengst van deze ludieke race kan oplopen tot wel €25.000!

Dit zijn de 5 plusfactoren:

1. AAIBAARHEID

badeend image640

Eendjes en in het bijzonder deze knalgele badeendjes hebben bij jong en oud een grote aantrekkingskracht; dat wordt versterkt door het blauwe badmutsje en eigenzinnige zwembrilletje. De eendjes zijn van hoge kwaliteit; ze zijn verzwaard zodat ze altijd het kopje oprichten na tewaterlating en voorzien van duidelijke nummering.

2. PUBLIEKTREKKER

20150427139a527

De kijkers volgen vol spanning het verloop van de badeendrace. Er komt meer publiek in samenhang met een andere activiteit zoals Koningsdag, drakenbootfestival, zwemvierdaagse, etc. Kranten en websites besteden graag aandacht aan een badeendrace.

3. EENDRACHT

kraamkerkweg

Het organiseren, verkopen van de eendjes, regelen van prijzen, opzetten van de race, bepalen van het goede doel, etc., creëert een hoge mate van samenwerking en plezier. Iedereen kan zijn/haar rol pakken.

4. INFORMATIE

badeendapp screen

Door vele jaren ervaring met het organiseren van de badeendrace leveren wij nuttige informatie, een websitemodule met een geautomatiseerde bestelprocedure, een iDeal bestel- en betalingssysteem, automatische emailbevestiging, een iDeal betalingssysteem, draaiboeken, genummerde kratten met de eendjes, tips & tricks etc.. Kortom alle benodigde informatie krijgt u ter beschikking!

5. OPBRENGST

2016 7434a691

Door genoemde pluspunten is een relatief maar ook absoluut hoge opbrengst mogelijk. En daar zal “het goede doel” blij mee zijn, want naast het nodige plezier is dat een belangrijke reden om dit project uit te voeren.

MEEDOEN?

lionsclubmaarssen logo2

Het organiseren van badeendraces is een initiatief van de Lions Club Maarssen. Mocht er besloten worden mee te doen dan wensen wij jullie alvast heel veel plezier met de organisatie en alle succes met de uitvoering en de opbrengst!